02/757 00 00
Beste wensen - woensdag 2 januari 2013

Wij wensen al onze klanten en leveranciers prettige feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Samen kunnen we terugblikken op een productief jaar waarin wij ondanks de verminderde economie onze positie op de markt konden behouden. Dit was onmogelijk geweest zonder de inzet van al onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Wij danken u dan ook voor de prettige samenwerking en hopen deze voort te kunnen zetten in 2013!

Splitsing De Coninck - dinsdag 1 januari 2013
Sinds 01/01/2013 is de containerdienst ondergebracht in een nieuwe vennootschap "De Coninck nv". Algemeen aannemingsbedrijf De Coninck werd geplitst om de structuur overzichtelijk te houden en het beleid van elke vennootschap af te stemmen op de typische kenmerken van de sector.
Vlaanderen recycleert 71% van afval - dinsdag 26 maart 2013

Liefst 71% van het huishoudelijk afval van de Vlamingen werd in 2011 gerecycleerd. Dit blijkt uit de meest recente cijfers van Eurostat. Vlaanderen zamelde in 2011 gemiddeld 524 kg huishoudelijk afval in per inwoner. 71% daarvan wed selectief ingezameld voor recyclage. De overige 29% vormt het restafval dat op een milieuverantwoorde manier verbrand of gestort wordt. Vergelijken met andere Europese landen is volgens OVAM moeilijk omdat elk land andere meetmethodes hanteert.

Bron: Het Laatste Nieuws

Nieuw vanaf 1 januari 2014

Vanaf 1 januari 2014 biedt De Coninck een nieuwe service aan, voor zowel bedrijven als particulieren. Naast het huidige containeraanbod, kunnen vanaf 1 januari 2014 bij De Coninck ook rolcontainers gehuurd worden. De rolcontainers hebben een inhoud van 1100 liter. De omhaling en terugplaatsing van deze containers kan aangepast aan uw noden wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of op afroep gebeuren. Deze nieuwe containers kunnen gebruikt worden voor de volgende materialen: papier en karton, houtafval, pe folie, gemengd afval, PMD, glas, groenafval, keukenafval en restafval. Wij hopen met dit extra aanbod u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Copyright 2020 by De Coninck   |  Privacy Statement  |  Terms Of Use  |  Login